Mediatoimisto Dorimedia Oy

Kuntalehti ja Kuntatekniikka-lehti yhteistyöhön Dorimedian kanssa

Dorimedia Oy:n uusi kumppani on kunta-alaan erikoistunut mediayhtiö KL-Kustannus Oy, joka on osa Kuntaliitto-konsernia. Sopimuksen myötä asiakkaat saavat nyt kauttamme näkyvyyttä Kuntalehti ja Kuntatekniikka -printtijulkaisuihin sekä digikanaviin, joihin kuuluvat Kuntalehti.fi, Kuntatekniikka.fi ja viikoittain postitettavat uutiskirjeet. Nämä markkinointiväylät tavoittavat kuntien päätöksentekijät eli kuntien ja kaupunkien viranhaltijat, luottamushenkilöt sekä kuntien sidosryhmien päättäjät.

Kuntalehti on arvostettu ammattilehti ja korkeatasoinen uutispalvelu, joka pureutuu kuntasektorin ajankohtaisimpiin puheenaiheisiin ja ilmiöihin. Kuntalehti ilmestyy printtilehtenä 11 kertaa vuodessa ja kuntalehti.fi -uutispalvelu tuottaa päivittäin ajantasaista tietoa kuntien ja kaupunkien puheenaiheista, päätöksen teon taustoista sekä vaikuttajista. Lukijat pitävät Kuntalehteä luotettavana tietolähteenä ja kokevat uutispalvelun aihepiirit kiinnostavina ja sisällöltään monipuolisena.

Kuntatekniikka kertoo nimensä mukaisesti ajankohtaiset uutiset kuntatekniikan alasta ja siihen vaikuttavista ilmiöistä. Kuntatekniikka tavoittaa alan ammattilaiset, kuntien ja kaupunkien päättäjät ja sidosryhmät printtilehtenä 6 kertaa vuodessa sekä päivittäisenä uutispalveluna verkkosivuilla. Kuntatekniikka on myös jäsenlehti, jonka piirissä ovat Suomen kuntatekniikan yhdistys, Kuntien putkimestarit ja Suomen kaivamattoman tekniikan yhdistys. 

Mainostajana näissä kanavissa pääset kertomaan palveluistanne ja vaikuttamaan suoraan päätöksenteon ytimeen. Ota yhteyttä myyntitiimiimme, autamme Sinua ammattitaidolla!