Mediatoimisto Dorimedia Oy

Yrityksille, yhteisöille ja järjestöille

Kasvata näkyvyyttäsi mediassa

Autamme Sinua saamaan yrityksellesi näkyvyyttä ja kuuluvuutta oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tavoitat mediakumppaneidemme kautta potentiaaliset kohderyhmät sekä alueellisesti, että valtakunnallisesti ja kasvatat myyntiäsi. Tehdään yhdessä tulosta!

Jokaisella mainostajalla on oma vastuumyyjä, joka hoitaa valtakunnallisella tasolla kaikki yrittäjän ilmoitukset oikeanlaisiin medioihin. Tämä luottamussuhde helpottaa ja nopeuttaa ratkaisevasti kiireisen mainostajan arkea. Meille jokainen asiakassuhde on ihmissuhde.

Mainosvalmistus

Autamme asiakasta lehti-ilmoitusten ja radiomainosten suunnittelussa sekä kampanjoiden konseptoinnissa. Mainoskohtaiset aineistojen valmistukset onnistuvat ammattitaitoisen yhteistyökumppaniverkostomme kautta.

Yhteistyökumppaneille ja medioille

Ulkoista mediamyyntisi

Teemme mediatilamyyntiä valtakunnallisesti eri medioihin. Autamme yhteistyökumppaneitamme tavoittamaan potentiaaliset mainostajat ja sidosryhmät sekä samalla tuemme mainostajaa saamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden, suunnittelemalla markkinoinnin kokonaisuuksia yhdessä asiakkaan kanssa. Mediamyynnin lisäksi toimimme yhteistyökumppaneidemme tukena julkaisun suunnittelussa ja tuomme mainostajan näkökulman ja palautteen median tekemiseen.

Pitkäjänteinen myyntitapamme tuottaa erikokoisia ja pitkäkestoisia ilmoitussopimuksia yhteistyökumppaneillemme. Nykyaikaiset toimitapamme mahdollistavat nopean ja toimivan vuorovaikutuksen sekä tehokkaan myynnin.  Teemme myyntiä aktiivisella ja positiivisella otteella, auttaen asiakasta saamaan näkyvyyttä tehokkaasti oikeassa paikassa, oikeaan aikaan, sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti.

Konsultointi

Tarjoamme asiantuntevaa mediakonsultointia, kohderyhmämäärittelyä sekä autamme oikeiden medioiden kartoittamisessa. Jos sinulla on tarve mainostaa, me kerromme keinot viestisi tehokkaan näkyvyyden saavuttamiselle.

Projektimyynti

Kun haluat tavoittaa olemassa olevia tai potentiaalisia asiakkaita tehokkaasti, pyydä meiltä tarjous asiakaskontaktoinnin projektista! Tällaisia projekteja voivat olla mm. huolenpito olemassa olevista asiakkaista, tyytyväisyyskyselyt, projektin tai tapahtuman markkinointi.

Kumppaniverkosto

Autamme suunnittelemaan tarpeisiinne sopivan markkinointikokonaisuuden  laajan kumppaniverkostomme avulla: kysy meiltä myös graafista suunnittelua, digimainontaa, editointia tai muita markkinoinnin palveluita.

Haluatko tehostaa myyntiäsi medianäkyvyydellä?