Mediatoimisto Dorimedia Oy

Dorimedian uusi yrittäjä

Pirkanmaalainen, 2009 perustettu, Mediatoimisto Dorimedia vaihtoi omistajaa.
Pitkän ja menestyksekkään uran media-alalla tehnyt Marja-Leena Kolehmainen-Naaralainen luopui yrityksen osakekannasta ja vapautti samalla omaa aikaansa lapsenlapsille ja perheelleen. Hän oli ennättänyt rakentaa Dorimediasta alalle tutun brändin ja yhdessä työntekijöidensä kanssa menestyneen asiakkaita palvelevan ja näille lisäarvoa tuottavan yrityksen. Dorimedian tavoitteina oli aina ollut tehokkuus ja laatu ja näistä tavoitteista on helppo jatkaa.

Suomen Yrityskauppojen auktorisoidut yritysvälittäjät Aki Eiranto ja Mika Valtonen löysivät muutaman potentiaalisen ostajan Dorimedian osakekannalle ja kävimme näitä yhdessä läpi. Haastavien rahoitusneuvotteluiden jälkeen lista lyheni entisestään ja lopulta jäljelle jäi sopivin vaihtoehto.

Leena on kertonut olevansa erittäin iloinen Dorimedian päätyessä hyviin käsiin. Viimevuoden kesäkuussa tehty toimeksianto johti kauppakirjojen allekirjoittamiseen puolessa vuodessa eikä toiminta katkennut missään kohdin. Koska kyseessä oli osakekauppa jatkavat samat työntekijät asiakkaiden auttamista menestymään jatkossakin, mutta nyt laivaa ohjaa Inkeri Valtonen yhdessä miehensä kanssa. Inkeri on toiminut aiemmin muun muassa teollisuudessa asiakaspalvelukoordinaattorina ja myös yrittäjänä kaupan alalla. Tätä taustaa vasten hänelle on hyvinkin tuttua yrittäjyyden ja kaupan tekemisen lainalaisuudet.

Mitään isoja muutoksia ei ole tarkoitus tehdä. Keskitytään varsinaiseen ydin tekemiseen, eli mediamyyntipalvelun tuottamiseen asiakkaille, mutta Dorimedia haluaa kuitenkin pysytellä kärjessä mediamyynnissä ja valmistautuukin kehittämään kokonaisuuksia, joilla entistäkin paremmin palvella asiakkaitaan perinteisen printtimedian lisäksi myös sähköisissä kanavissa.

Hieman pidemmällä aikavälillä tavoite on laajentaa tekemistä ja tarjota menestymisen mahdollisuus muutamalle uudelle mediamyyjälle ja siten osaltaan tukea yhteiskuntaa näinä vaikeina aikoina työllistämällä.